pühapäev, 30. jaanuar 2011

ÕPITOAD SUUREMALE LAPSELE


VANEMALE KOOLIEALE Vanusest 19-...

Joonistamine: Natüürmort. Erinevad joonistamis viisid. Alustamine. Formaat. Kompositsiooni leidmine. Kuidas jälgida tervikut. Kuidas anda edasi vormi, valgust, varju. Mis toimub varju sees? Kuidas mõõta mahte?Joonistamine on mõõtmine ja midagi veel? Kandilised ja ümmargused vormid. Materjalide edasi andmine. Ruumilisuse saavutamine. Mis tuleb pildile kasuks, mida tuleb jälgida? Signeerimine. Materjalid: Vatman, pehmed harilikud, kustukumm.

Maalimine: Natüürmort. Erinevad maalimis viisid. Samasuguste tehniliste võtete jälgimine mis joonistamisel. Akvarell või kattevärv.Värvusõpetus: 1. 4 põhivärvi nende segamisel uute värvide saamine. 2.Kuidas värve nähakse. 3.Soojad ja külmad värvid. 4.5.Valge, Hall ja Must, koos teiste värvidega, ülesanded. 6.7.Värvide murdmine, segamine., ülesanded. 8.9..Klassikalised värvikooslused, ülesanded 10.11.Värvide emotsionaalne mõju., ülesanded .12. Materjalide tutvustus, erinevate värvide kasutamisest, millega parem mida teha, spetsiifika. Guaššvärvid või akrüülid, värvipaberid. (12 tunni materjal E-L igapäev 2h, saab ka tellida üksikuid tunde, teile huvipakkuvat teemat)

Kompositsiooniõpetus: Erinevate kompositsiooni ülesannete lahendamine. Õpime pildiruumi jaotama ja tasakaalustama. Rõhuasetus. Kuldlõige. Kaasaegne kompositsioon.Õpime kompositsiooni tunnetama nii paberkandjal kui ka ruumis. Mis on proportsionaalne, kuidas mahud paigutuvad.Kuidas on huvitav. Mustvalged ülesanded.Värvilised ülesanded. Maht ja joon, värvi mõju.

1x2 tundi 20 eurot inimene, päevad, kella ajad kokkuleppel.
Võimalik tellida erinevaid arengupakette kestvusega kuu kuni pool aastat, aasta.